De meeste mensen brengen veel tijd binnen door, in huis, op kantoor of op school. Op al deze plaatsen kan een slechte kwaliteit van het binnenklimaat (de lucht) leiden tot gezondheidsklachten. Deze klachten kunnen worden voorkomen door goede ventilatie. Ventilatie of luchtverversing is het vervangen van de (vervuilde) lucht in een ruimte door verse zuivere lucht. Het vervangen van de lucht kan op natuurlijke manier of mechanisch gebeuren.

Natuurlijke ventilatie

Natuurlijke ventilatie vindt plaats via roosters in ramen en gevels, verder via geopende ramen of via af- en toevoerkanalen. Door het meer of minder openen of sluiten van deze roosters en ramen is het mogelijk de natuurlijke ventilatie naar behoefte te regelen.

ondus

Mechanische ventilatie

Met een mechanisch systeem hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de lucht in uw omgeving. Er zijn verschillende mechanische systemen voor luchtverversing in huis of op kantoor. Door contact op te nemen met ons kunnen wij u adviseren welk soort mechanische ventilatie het meest geschikt is voor uw situatie.

Brink Climate Systems

Met Brink Climate Systems heeft u het hele jaar door een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat.