Van Veldhuisen Techniek B.V.

Loodgieterswerk

Heeft u een lekkage, verstopping of een ander loodgieters probleem? Laat het oplossen door de juiste vakmensen. Onder loodgieterswerk verstaan wij alles op het gebied van gas, water en riolering. Loodgieterswerk is vakwerk en daarom is het verstandig dit uit te besteden aan Van Veldhuisen Techniek, de betrouwbare en vakkundige installateur.

Gas

Als erkend installateur zorgt Van Veldhuisen Techniek voor de veilige aanleg, uitbreiding en onderhoud van uw gasinstallatie(s). Centrale Verwarmingsinstallaties, warmwatervoorzieningen, centrale-, lokale- en heteluchtverwarming en keukenaansluitingen. Alle materialen die wij gebruiken zijn volgens NEN normen afgegeven en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Water

Voor aanleg van uw waterleidinginstallatie bent u bij van Veldhuisen aan het juiste adres. Niet alleen het installatiewerk, maar ook voor het ontwerp en de technische berekeningen . U kunt er vanuit gaan dat u deskundig wordt geadviseerd over de installatie van uw keuze. Als erkend installateur leven wij vanzelfsprekend alle voorschriften nauwkeurig na. U bent dus altijd gegarandeerd van de benodigde goedkeuringen voor uw installatie.

Heeft u last van een lekkende kraan? Of is uw waterleiding gesprongen of verroest? De reparatie van sanitair, keuken -en tuinaansluiting kunnen wij voor u verzorgen. 

Riolering

Wij verzorgen het hele traject van uw rioleringssystemen. Voor zowel binnen als buitenriolering verzorgen wij het ontwerp en de aanleg en staan wij voor uw klaar als het gaat om onderhoud en reparatie.

Een verstopte, slecht lopende of lekkende riolering is een grote ergernis wat kan leiden tot flinke problemen. Voor het oplossen van deze problemen kunt u altijd terecht bij Van Veldhuisen Techniek. Bel ons direct of neem contact met ons op via de overige kanalen.

Riolering in fundering - Van Veldhuisen Techniek

Op zoek naar een ervaren loodgieter?