Van Veldhuisen Techniek B.V.

Verwarming

We staan er niet vaak bij stil maar de verwarming is één van de meeste gebruikte apparaten in uw huis of bedrijfspand. Een aangenaam binnenklimaat zorgt voor comfort en geeft een prettig gevoel. Er zijn veel manieren van verwarmen, waardoor het per project verschillend is welke manier er gekozen wordt. Van Veldhuisen Techniek biedt een totaalpakket als het gaat om verwarming, zowel bij nieuwbouw als voor renovatie en reparatie.

Zorgeloos genieten van een goed verwarmde leefomgeving? Van Veldhuisen Techniek staat garant voor deskundigheid en kwaliteit. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de installatie en vernieuwing van uw verwarmingsinstallaties maar ook voor onderhoud en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. 

Centrale verwarming

Een betrouwbare centrale verwarming van Van Veldhuisen Techniek zorgt er voor dat u tijdens de wintermaanden er lekker warm en comfortabel bij zit. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van CV installaties.

Een centrale verwarming kan meerdere ruimtes tegelijk verwarmen. In de verwarmingsketel, ook wel CV-ketel genoemd, wordt de warmte centraal opgewekt. Het opgewarmde water (door verbranding van aardgas) stroomt via leidingen naar de radiotoren in uw huis of bedrijfspand. Er zijn diverse soorten CV-ketels verkrijgbaar, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keus!

Onderhoud CV Ketel - van veldhuisen techniek
Van Veldhuisen Techniek - Vloerverwarmingsinstallatie in loods

Vloerverwarming

Een alternatieve en meer energiezuinige manier om uw huis of bedrijfspand te verwarmen is vloerverwarming. Het voelt niet alleen prettig aan voor uw voeten maar vloerverwarming verwarmt op een gelijkmatige manier de temperatuur. Vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp of zonnepanelen is een ideale combinatie. Ook voor het infrezen van vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres! Wij adviseren u graag persoonlijk hierover om zo tot de beste oplossingen te komen.

Voordelen vloerverwarming

  • Lagere energiekosten (20% minder energie verbruik);
  • Toepasbaar als hoofd -of bijverwarming;
  • De ruimte wordt groter door de afwezigheid van radiatoren;
  • Vloerverwarming is onzichtbaar;
  • Onderhoudsvrij;
  • Stoffen verspreiden zich minder snel.

Onderhoud Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren op uw CV-ketel. Met een onderhoudscontract bij Van Veldhuisen Techniek zorgt u er ten eerste voor dat de CV-ketel energiezuinig blijft werken en ten tweede dat de ketel langer mee gaat. Wilt u eenmalig uw CV-ketel een onderhoudsbeurt laten geven? Ook dat kan! 

Genieten in een warme leefomgeving?