Van Veldhuisen Techniek B.V.

Duurzame energie

We worden overspoelt met berichten over het bewust bezig zijn met duurzaamheid en milieu. Dat komt omdat onze fossiele brandstoffen zoals olie, kolen en gas niet onuitputtelijk zijn. Door verantwoord bezig te zijn met de energie die wij dagelijks gebruiken kan iedereen een steentje bijdragen aan een beter milieu. Energie dat nooit uitgeput raakt noemen we duurzame energie.

 

De duurzame energie oplossingen van, Van Veldhuisen Techniek sluiten hier goed op aan. Warmtepompen en zonneboilers worden steeds vaker ingezet voor het opwarmen van water en zonnepanelen voor het opwekken van energie door het opvangen van zonlicht. Wij zijn dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie waardoor wij u kunnen voorzien van deskundig advies. 

Wist u dat de overheid geld beschikbaar stelt voor iedereen die zijn of haar woning energiezuiniger wilt maken door middel van een warmtepomp of zonneboiler? Informatie over deze subsidieregeling leest u op de website van de rijksoverheid.

Warmtepomp

Met een warmtepomp wordt warmte uit de aarde of uit de buitenlucht gebruikt om zo op een efficiënte manier uw woning of bedrijfspand te verwarmen of te koelen. De warmtepomp zorgt in de wintermaanden voor een verwarmde ruimte en in de zomermaanden voor een koele -en aangename leefruimte.

Het onttrekken van warmte op deze manier zorgt ervoor dat zonder gasverbruik de ruimte in optimale temperatuur komt. De CO2 uitstoot wordt verlaagd en de maandelijkse energiekosten zullen dalen.

Warmtepomp installatie - Van Veldhuisen Techniek
Zonneboiler van veldhuisen techniek

Zonneboiler

Een zonneboiler is een energiezuinige manier om water te verwarmen. Met behulp van zonne-energie wordt water verwarmt. Door de aanwezigheid van een voorraadvat wordt al het verwarmde water opgeslagen wat vervolgens weer gebruikt wordt voor het verwarmen (of het leveren van warmwater) van uw huis of bedrijfspand. Ons systeem is onderhoudsvrij en vorstveilig. Wij raden wel aan om jaarlijks het waterpeil te controleren. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u opgesomd:

  • Goedkoop in aanschaf;
  • Eenvoudige installatie’
  • Besparing op energiekosten;
  • Onderhoudsvrij;
  • Vorstveilig;
  • Daglicht is al voldoende.

Bijdragen aan een beter milieu en tegelijkertijd kosten besparen op uw energierekening? Wij adviseren u over duurzame energie installaties zoals een warmtepomp of zonneboiler en zorgen voor een vakkundige installatie. Benieuwd of één van deze toepassingen voor geschikt is? Neem contact met ons op en wij komen bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. 

Een duurzame oplossing realiseren?